Drukwerk...

OFFERTE AANVRAGEN

DIRECT BESTELLEN!

Dat realiseert GRAIN in Lisse!

Op zoek naar professioneel drukwerk?

Op deze pagina geven wij u graag een beknopt overzicht van de meest voorkomende drukwerkartikelen. U kunt het gehele voorbereidings- en inkooptraject aan ons overlaten of, als u al de juiste bestanden beschikbaar heeft, direct online bestellen via ons webportal: www.drukstart.nl

 

Staat het drukwerk dat u zoekt hier niet bij? Aarzel niet om een offerte aan te vragen! Wij hebben op elke vraag een passend antwoord...

drukstart

Briefpapier

Uw briefpapier of vervolgpapier wordt gedrukt op een uitstekende kwaliteit papier, dat speciaal geschikt is voor probleemloos gebruik in uw laser- of inkjetprinter.

 

80 grams is vaak standaard, maar vanwege de geringe meerkosten en de betere uitstraling raden wij 90 grams aan. Wilt u een prijs voor een andere papiersoort zoals Navigator, Erasmus, Senator of andere specificaties, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

U kunt elk gewenst aantal bestellen.

Brochures

Een brochure is de algemene naam voor producten zoals nieuwsbrieven, productfolders, tijdschriften, informatieboekjes, jaarverslagen, personeelsbladen en verenigingsblaadjes.

 

Door onze jarenlange ervaring met het drukken van brochures kunnen wij snel en voordelig leveren. Er zijn veel variaties mogelijk in formaat, het aantal pagina's, met nietjes in de rug, met gelijmde rug, geheel of gedeeltelijk in full color of zwart/wit of alleen het omslag in full color en het binnenwerk in zwart wit, andere papiersoorten, een dikker omslag...

Enveloppen

Enveloppen: bankenveloppen, dienstenveloppen, vensterenveloppen, akte-enveloppen, notarisenveloppen, vierkante enveloppen, bordrugenveloppen, luchtkussenenveloppen, monsterzakken:

 

Wij kunnen ook enveloppen leveren op maat gemaakt met uw eigen binnendruk en bedrukking op alle zijdes.

OFFERTE AANVRAGEN

Flyers

Folders

Posters

Flyers worden meestal gedrukt op glanzend 135 grams gesatineerd mc papier.

Kijk voor de prijzen voor gevouwen flyers onder folders. Vraag voor prijzen op andere papiersoorten of met andere specificaties vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunnen wij het ontwerp ook voor u verzorgen!

Folders zijn hét medium om uw produkt, dienst of evenement te presenteren. Door onze jarenlange ervaring met het maken van folders, flyers en brochures in allerlei kleuren en variaties bent u verzekerd van een goed advies. Eventueel kunnen wij een speciaal raster (Tafetta) voor uw folder gebruiken, waardoor foto's er nóg mooier uit gaan zien.

Posters maken uw boodschap in XL zichtbaar! Posters zijn leverbaar in elk gewenst formaat tussen A3 en ABRI.

 

Posters komt u overal tegen om optredens, tentoonstellingen, vakbeurzen, politieke partijen en goede doelen onder de aandacht te brengen. Uiteraard kunnen wij het ontwerp ook voor u verzorgen.

Drukwerk online bestellen?

Reclamedrukwerk

Uw reclamedrukwerk kan via de post, of via directe huis-aan-huisbezorging worden verspreid. Ook wordt reclamedrukwerk vaak uitgedeeld op drukbezochte plaatsen, zoals winkelcentra of stations. Denkt u daarbij aan o.a. leaflets, strooifolders, kalenders, kaarten.

 

Uiteraard kunnen wij ook de layout voor u verzorgen. Klik hier.

Speciale aanmaak

Folders zijn hét medium om uw produkt, dienst of evenement te presenteren. Door onze jarenlange ervaring met het maken van folders, flyers en brochures in allerlei kleuren en variaties bent u verzekerd van een goed advies. Eventueel kunnen wij een speciaal raster voor uw folder gebruiken, waardoor foto's er nog mooier uit gaan zien.

OFFERTE AANVRAGEN

Visitekaartjes

Natuurkarton is de standaard kartonsoort voor visitekaartjes. Het is stevig en mat en mooi wit karton. Biotop 3 en Bioset zijn beide licht crème van kleur en FSC gecertificeerd. Chromolux heeft een hoogglans oppervlak.

 

De visitekaartjes worden netjes verpakt in een doosje. Vraag voor andere aantallen of specificaties, zoals andere papiersoorten, dubbelzijdig gedrukt of voorzien van een preeg of stansing, vrijblijvend een offerte aan.

Profiteer van de

scherpste prijzen

voor de beste

kwaliteit!

Vul uw aanvraag in of bel direct:
0252-22 30 00

Kies een uitvoering of vertel ons in het opmerkingenveld uw ideeën. Wij maken graag een gespecificeerde aanbieding voor drukwerk, toegespitst op uw product of onderneming!

 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0252-223000 of mail naar info@grain.nl