Folders & Flyers

INCLUSIEF HUIS AAN HUIS VERSPREIDING!

zeer

SCHERPE

PRIJZEN!

Gemakkelijk, snel en zéér voordelig...

Wij kunnen u nu een zeer interessante aanbieding doen voor de productie van een actie-flyer die huis-aan-huis wordt bezorgd in een door uzelf gekozen gebied. Wij verzorgen voor u de opmaak, drukwerk en de huis-aan-huis verspreiding!

 

Inclusief ontwerp!

Professioneel vormgegeven...

Wij ontwerpen graag een flyer of folder voor u die aansluit bij uw huisstijl. Opvallend en professioneel vormgegeven. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de scherpste prijs!

OFFERTE AANVRAGEN

Bij de opmaak gaan wij uit van uw briefing/instructie (en aangeleverde tekst, logo’s + beeldmateriaal), een PDF-proef ter goedkeuring en maximaal 1 correctieronde.

Inclusief drukwerk!

Deze flyers bieden wij aan op verschillende formaten (A5, A4 of A3 gevouwen naar A4) en op diverse gramsgewichten qua papier. De bezorging geschiedt in zgn. ‘open’ pakketten (dus ongesealed).

 

 

Diverse formaten en uitvoeringen!

Wij regelen (op basis van uw briefing en instructie) de opmaak, de produktie in de benodigde oplage én de verspreiding in het gekozen gebied.

OFFERTE AANVRAGEN

Inclusief verspreiding!

In elk huis, op elke deurmat...

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de verspreiding van drukwerk nog altijd een zeer effectieve manier is om uw product of dienst onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Bij GRAIN combineren we nu opmaak, drukwerk én verspreiding in 1 pakket. Dat scheelt u tijd en kosten!

OFFERTE AANVRAGEN

Bel 0252-22 30 00 of e-mail: info@grain.nl

om de mogelijkheden te bespreken!

Profiteer van de

scherpste prijzen

voor de beste

kwaliteit!

Vul uw aanvraag in of bel direct:
0252-22 30 00

Kies een uitvoering of vertel ons in het opmerkingen veld uw ideeën. Wij maken graag een gespecificeerde aanbieding voor de folder of flyer toegespitst op uw product of onderneming!