Natuurlijk heeft u zelf contacten voor uw drukwerkprojecten. U werkt misschien al jaren naar tevredenheid met een vaste leverancier. U heeft wellicht een drukkerij of reclamebureau dat ook de inkoop- en productiekant van campagnes voor u regelt. Of u kunt zich beroepen op interne professionals.

OFFERTE AANVRAGEN

Voorbereiding, inkoop & begeleiding

De grootste drukkerij

van Nederland?

Wij noemen onszelf graag ‘de grootste drukkerij van Nederland’ omdat wij gebruik maken van de capaciteit en kwaliteit van vele grafische partners in binnen- en buitenland. Waardoor ook de prijs voor u altijd concurrerend zal zijn!

 

Het belangrijkste voordeel is: wij staan aan uw zijde. Wij kunnen ons richten op de wensen van de opdrachtgever, zonder gehinderd te worden door een gelimiteerd machinepark, zoals nog te vaak voorkomt bij het zaken doen met een drukkerij rechtstreeks!

DIRECT BESTELLEN!

En toch... loopt de productie lang niet altijd zo vloeiend en efficiënt als u zou willen. De kosten zijn toch weer hoger dan gecalculeerd, uw logo is opeens donkerder van kleur, alweer een digitaal bestand dat onvindbaar blijkt, en nog steeds geen idee hoeveel verborgen kosten u maakt.

GRAIN Grafische Realisatie biedt uitkomst en lost ingewikkelde inkoopvraagstukken op. Elke produktie vraagt een eigen druktechniek, voorbereiding en planning. Wij kunnen u adviseren bij de keuze voor het te volgen traject. De inkoop voor u verzorgen én de produktie begeleiden van voorbereiding tot aflevering. Dat scheelt u kostbare tijd!

 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0252-223000 of mail naar info@grain.nl