Verpakkingen maken

OFFERTE AANVRAGEN

Ook dat realiseert GRAIN in Lisse!

Op zoek naar bedrukte verpakkingen?

Bent u op zoek naar voordelig ontwerp voor uw gedrukte verpakking? Dan bent u bij GRAIN Grafische Realisatie in Lisse op het juiste adres. Wij realiseren uw drukwerk van concept tot eindproduct!

Wij maken gebruik van de capaciteit en kwaliteit van vele grafische partners zoals drukkerijen en fabrikanten van verpakkingen in Nederland maar ook daarbuiten.

GRAIN gaat uit van uw wensen en eisen.

Wij weten exact welke van onze grafische partners gespecialiseerd is in het maken en bedrukken van verpakkingen. Waardoor ook de prijs voor u altijd concurrerend zal zijn!

Elke verpakking vraagt een eigen druktechniek, voorbereiding en planning. Wij kunnen u adviseren bij de keuze voor het te volgen traject. De inkoop voor u verzorgen én de produktie begeleiden van voorbereiding tot aflevering. Dat scheelt u kostbare tijd!

Wat we voor u kunnen doen

Een gedegen communicatie van uw merk of product is altijd onze eerste insteek! U kunt ons ‘inhuren’ als onafhankelijk adviseur voor het bedenken van een nieuwe naam of logo, promotie-strategie, product-concept of communicatie-plan.

 

Effectiviteit in grafische communicatie, dat is ons doel. Of het nu gaat om het ontwerp van een huisstijl, folder, brochure, logo ontwerp of advertentie; onze eigen ontwerpstudio beschikt over de opmaakfaciliteiten om elk idee uit te werken.

 

Bekijk enkele voorbeelden

 

Neem contact op

 

 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0252-223000 of mail naar info@grain.nl