Websites maken

OFFERTE AANVRAGEN

Ook dát realiseert GRAIN in Lisse!

Grain.nl: Adobe Muse site of the day!

Op 19 november 2014 is onze website uit honderden inzendingen gekozen als 'site of the day' op de website van Adobe Muse. Daar zijn wij uiteraard best trots op!

Muse is de nieuwe wysiwig-editor van Adobe om websites te bouwen. Wij gebruiken dit programma om de site van Grain Grafische Realisatie te maken, maar ook voor de websites van verschillende tevreden klanten. Een groot voordeel van Adobe Muse is de mogelijkheid om zelf de inhoud aan te passen, via uw eigen browser. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om uw site te optimaliseren voor tablet en smartphone. Is uw website toe aan een update of make-over? Neem contact op om te bespreken wat we voor u kunnen doen!

Op zoek naar een ontwerp voor uw site?

Bent u op zoek naar een creatief en origineel ontwerp voor uw nieuwe website? Dan bent u bij GRAIN Grafische Realisatie in Lisse op het juiste adres.

 

Voor de bouw van sites en webshops leveren wij volledige begeleiding, van idee tot realisatie! Websites voor desktop, tablet en mobiele telefoons, buttons, banners en webshops worden bij ons ontworpen door vormgevers en niet door computerspecialisten. Op basis van briefings passen we bestaande websites aan of maken we een voorstel voor nieuwe uitingen.

 

OFFERTE AANVRAGEN

 

 

 

Ook voor services zoals domeinnaamregistratie, het aanmelden bij zoekmachines, database-applicaties, webhosting, tracking etc. bent u bij ons op het goede adres.

 

Uw wensen worden op creatieve wijze vertaald naar originele en professioneel uitgewerkte voorstellen. Bij creatieve concepten is het de kunst om ideeën te vertalen naar een aansprekende presentatie, waarbij de boodschap duidelijk is en aansluit op de doelgroep.

 

Bel 0252-223000 voor een kennismaking!

 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0252-223000 of mail naar info@grain.nl