Mooi (druk-)werk maken!

Contact, advies, begeleiding en full-service. Wij zijn 100% jouw ‘externe’ collega voor de realisatie van ál je communicatie-middelen. Briefpapier, folders en flyers, adreskaartjes, posters en brochures.

Grain heeft de beste oplossing

Je hebt een goed idee, nieuw product of je assortiment artikelen uitgebreid. Nu kun je natuurlijk op internet gaan zoeken op ‘drukkerij’ of ‘printen’. Of de drukker op de hoek eens bellen. Maar hoe weet je nu dat je de meest geschikte oplossing vindt voor jouw drukwerk? Moet het  in cmyk of in pms-kleuren gedrukt worden? Garenloos gebonden of juist geniet? Vragen waar je op een drukwerkdeal website niet direct het antwoord zult vinden. En de drukkerij verderop zal proberen je te verkopen wat hij zelf goedkoop kan drukken of produceren!

CMYK, digitaal of pantone?

Voor het inkopen van jouw gedrukte communicatie heb je een ‘vakidioot’ nodig die met jou meedenkt. Iemand die snapt dat het belangrijk is dat jóuw drukwerk op de beste, én goedkoopste, manier gemaakt gaat worden. Iemand die weet waarom pms-kleuren soms mooier zijn dan digitaal drukwerk. Welk papier jouw foto’s en illustraties het best tot hun recht laat komen. En een die het liefst alles perfect voorbereid en plant. Dát is GRAIN Grafische Realisatie. Bel nu 0252-223000 voor meer informatie!

bedrukt briefpapier

Briefpapier

Briefpapier is een onmisbaar onderdeel als het gaat om huisstijlproducten. A4 briefpapier is verkrijgbaar in verschillende diktes en papiersoorten.

boekjes en brochures drukken

Brochures

Wil je professioneel voor de dag komen met jouw verhaal? De boekjes van GRAIN zijn van hoge kwaliteit en te gebruiken als reclamefolder, jaarverslag of catalogus. Van 8 tot 64 pagina's.

enveloopen met venster bestellen

Enveloppen

Zorg ervoor dat je bericht in stijl aankomt met bedrukte enveloppen. Druk je logo of ontwerp op de enveloppen om jouw merk naar voren te laten komen en professioneel over te komen.

visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Door het geven van je visitekaartje zorg je ervoor dat je geen potentiële kansen mist. Maak een onvergetelijke indruk met je eigen gepersonaliseerde visitekaartjes.

flyer maken bollenstreek

Flyers

Flyeren voor jouw bedrijf voor speciale aanbiedingen of nieuwe producten? Laat ons een ontwerp maken zodat je flyers goed opvallen!

foldertjes laten drukken

Folders

Een simpele folder met enkele vouw straalt professionaliteit uit! Gebruik ze voor een presentatie, evenement of als menukaart tijdens een evenement of trouwfeest.

Posters

Maak indruk met een poster aan de muur. Of het nu gaat om een reclame, een evenement of je kantoorinrichting, wij maken het voor je.

bloemencorso banners printen

Reclamedrukwerk

Maximaliseer het bereik van je marketingstrategie met behulp van ons promotionele reclame drukwerk, gemaakt om op te vallen.

Grain Lisse

Midden in de Bollenstreek

Onze klanten zijn o.a. gevestigd in Lisse, Hillegom, Cruquius, Rijnsburg, Sassenheim en Noordwijk. Maar zoals gezegd, we hebben afnemers in heel Nederland. Ons uitgebreide netwerk van drukkerijen en afwerkingsbedrijven garandeert dat al jouw gedrukte uitingen professioneel en in topkwaliteit geproduceerd worden. En, niet onbelangrijk, stipt op tijd worden afgeleverd. Naast het feit dat het jouw enorm veel tijd scheelt, zorgen wij er altijd voor dat de beste prijs/kwaliteitsverhouding jou geld oplevert!

Samen iets moois maken? Wij zijn er klaar voor!