Mooi drukwerk laten maken!

Contact, advies, begeleiding en full-service. Wij zijn 100% jouw ‘externe’ collega voor de realisatie van ál je communicatie-middelen. Briefpapier, folders en flyers, adreskaartjes, posters en brochures.

Grain heeft de beste oplossing

Je hebt een goed idee, nieuw product of je assortiment artikelen uitgebreid. Nu kun je natuurlijk op internet gaan zoeken op ‘drukkerij’ of ‘printen’. Of de drukker op de hoek eens bellen. Maar hoe weet je nu dat je de meest geschikte oplossing vindt voor jouw drukwerk? Moet het  in cmyk of in pms-kleuren gedrukt worden? Garenloos gebonden of juist geniet? Vragen waar je op een drukwerkdeal website niet direct het antwoord zult vinden. En de drukkerij verderop zal proberen je te verkopen wat hij zelf goedkoop kan drukken of produceren!

CMYK, digitaal of pantone?

Voor het inkopen van jouw gedrukte communicatie heb je een ‘vakidioot’ nodig die met jou meedenkt. Iemand die snapt dat het belangrijk is dat jóuw drukwerk op de beste, én goedkoopste, manier gemaakt gaat worden. Iemand die weet waarom pms-kleuren soms mooier zijn dan digitaal drukwerk. Welk papier jouw foto’s en illustraties het best tot hun recht laat komen. En een die het liefst alles perfect voorbereid en plant. Dát is GRAIN Grafische Realisatie. Bel nu 0252-223000 voor meer informatie!

Midden in de Bollenstreek

Onze klanten zijn o.a. gevestigd in Lisse, Hillegom, Cruquius, Rijnsburg, Sassenheim en Noordwijk. Maar zoals gezegd, we hebben afnemers in heel Nederland. Ons uitgebreide netwerk van drukkerijen en afwerkingsbedrijven garandeert dat al jouw gedrukte uitingen professioneel en in topkwaliteit geproduceerd worden. En, niet onbelangrijk, stipt op tijd worden afgeleverd. Naast het feit dat het jouw enorm veel tijd scheelt, zorgen wij er altijd voor dat de beste prijs/kwaliteitsverhouding jou geld oplevert!

De mogelijkheden van drukwerk

bedrukt briefpapier

Briefpapier

Briefpapier is een onmisbaar onderdeel als het gaat om huisstijlproducten. A4 briefpapier is verkrijgbaar in verschillende diktes en papiersoorten.

boekjes en brochures drukken

Brochures

Wil je professioneel voor de dag komen met jouw verhaal? De boekjes van GRAIN zijn van hoge kwaliteit en te gebruiken als reclamefolder, jaarverslag of catalogus. Van 8 tot 64 pagina's.

enveloopen met venster bestellen

Enveloppen

Zorg ervoor dat je bericht in stijl aankomt met bedrukte enveloppen. Druk je logo of ontwerp op de enveloppen om jouw merk naar voren te laten komen en professioneel over te komen.

visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Door het geven van je visitekaartje zorg je ervoor dat je geen potentiële kansen mist. Maak een onvergetelijke indruk met je eigen gepersonaliseerde visitekaartjes.

flyer maken bollenstreek

Flyers

Flyeren voor jouw bedrijf voor speciale aanbiedingen of nieuwe producten? Laat ons een ontwerp maken zodat je flyers goed opvallen!

Posters

Maak indruk met een poster aan de muur. Of het nu gaat om een reclame, een evenement of je kantoorinrichting, wij maken het voor je.

foldertjes laten drukken

Folders

Een simpele folder met enkele vouw straalt professionaliteit uit! Gebruik ze voor een presentatie, evenement of als menukaart tijdens een evenement of trouwfeest.

bloemencorso banners printen

Reclamedrukwerk

Maximaliseer het bereik van je marketingstrategie met behulp van ons promotionele reclame drukwerk, gemaakt om op te vallen.

Briefpapier laten drukken bij Grain

Wie aan drukwerk denkt, denkt al snel aan briefpapier. Briefpapier is namelijk iets wat (bijna) ieder bedrijf nodig heeft. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het versturen van offertes en facturen. Die dienen op z’n minst professioneel en informerend te zijn. Briefpapier is meer dan een ‘blaadje met jouw logo’ erop. Het kan informatie bevatten dat jouw klant verder helpt en kan zelfs een call-to-action bevatten dat jouw klant aanzet tot een gewenste actie. Daarom is briefpapier – in onze optiek – een onmisbaar onderdeel van de huisstijl van een bedrijf. 

Wil jij je briefpapier laten opmaken?

Briefpapier wordt meer dan ‘slechts’ een papiertje wanneer het voorzien wordt van een kloppende huisstijl of een pakkende slogan. Hulp nodig bij het laten opmaken van briefpapier? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons om te sparren over het grafisch ontwerpen van een huisstijl.

Ook kan je brochures laten maken door Grain

Brochures zijn een belangrijk en effectief marketingtool. Relatief goedkoop om te (laten) maken en snel verspreidt in een door jouw gewenste omgeving. De brochures kunnen tevens een grote verscheidenheid aan informormatie communiceren, van bedrijfsinformatie tot prmoties en van productdetails tot nieuwsupdates. Brochures kunnen gepersonaliseerd worden om specifieke doelgroepen aan te spreken en op die manier dieper op bepaalde onderwerpen in te gaan. Een goede manier om uw bedrijfsnaam en identiteit te vestigen en vast te houden.

Brochures in kleinere oplages laten drukken; geen enkel probleem.

Brochures zijn enorm populair onder lokale (kleinschalige) ondernemers. De tastbaarheid van een brochure wordt vaak als erg prettig ervaren. Daarnaast bieden brochures de mogelijkheid om (potentiële) klanten door middel van tekst en beeld echt goed te informeren. Om brochures ook toegankelijk te houden voor iedereen is het ook mogelijk om kleine oplages te laten drukken.

Een goede eerste indruk achterlaten met bedrukte enveloppen

Een eerste indruk kan een ervaring maken of breken. Wij raden daarom altijd aan om te kiezen voor gepersonaliseerde enveloppen. Dit versterkt het merk rondom je bedrijf maar zorgt tegelijkertijd voor herkenbaarheid bij de klant. Hiermee kunt u laten zien een georganiseerde en betrouwbare partij te zijn. Kortom, gepersonaliseerde enveloppen kunnen bijdragen aan een professionele imago, merkbekendheid vergroten en de efficiëntie van uw postverwerking verbeteren.

Ontwerp en bestel kleine (of grote) oplages bedrukte enveloppen!

Het aanbieden van drukwerk is één, maar de creatieve fase voorafgaand aan het laten drukken van enveloppen is minstens zo belangrijk. Mocht dit in-house niet mogelijk zijn, dan is Grain de ‘vakidioot’ waar jij naar opzoek bent. 

Wat zijn de mogelijkheden als je visitekaartjes laat drukken?

‘Jij bent het visitekaartje van …’!

Deze uitspraak zegt het al; een visitekaartje is meer dan een klein rechthoekig papiertje. Een goed visitekaartje is een weerspiegeling van een persoon, bedrijf en boodschap. Het ontwerpen van visitekaartjes is daarom net zo belangrijk als het laten drukken. Denk daarom goed na hoe een visitekaartje wordt vormgegeven. Wij lichten graag toe wat de mogelijkheden zijn wat betreft het laten drukken van visitekaartjes. 

Dubbelzijdig, snel, goedkoop, kleine oplages en nog veel meer.

Visitekaartjes zijn er in alle soorten en maten. In het verleden hebben wij visitekaartjes ontworpen en gedrukt met verschillende structuren, texturen en kleuren. Daarnaast denken wij graag mee in de keuze voor materiaal, zodat de visitekaartjes binnen het gewenste budget en termijn geleverd worden.

Posters laten ontwerpen en drukken

Van plan om posters in te zetten om een campagne extra kracht bij te zetten? Graag ontzorgen wij onze klanten door een prachtig ontwerp te maken en vervolgens te realiseren met kwalitatieve materialen. Met de volledige ontzorging van drukwerk bedoelen wij: top kwaliteit drukwerk dat op tijd wordt geleverd zonder dat de klant hier veel (tijd) aan kwijt zijn.

Onze kracht ligt ook bij het snel drukken van posters

Spoedklussen zijn vaker de norm dan uitzondering. Het snel laten maken van drukwerk kent wel risico’s. Overhaast beslissingen nemen, kan tot onvoorziene kosten zorgen. Met de ervaring en kennis die wij de afgelopen decennia hebben opgedaan, zorgen wij ervoor dat elke (spoed)klus tot in detail wordt geregeld. 

Lokaal aanwezig zijn met flyers

Het verspreiden van flyers is de uitgelezen manier om lokaal een product of dienst te promoten. Het effectief verspreiden van flyers is erg belangrijk. Daarom helpen wij graag door onze ervaringen te delen. Daarnaast kunnen we het traject van materiaalkeuze en ontwerp tot en met bedrukken begeleiden.

Folders laten drukken

De folder kan niet ontbreken tussen het veelvoud aan drukwerken. Folders met vouw zijn dé manier om informatie gestructureerd weer te geven. De invulling van een folder is dusdanig flexibel dat ze inzetbaar zijn voor een presentaties, evenementen of als menukaart tijdens een evenement of trouwfeest.

Ook reclamefolders laten drukken is mogelijk

Biedt een flyer niet genoeg ruimte, dan is de reclamefolder wellicht de uitkomst. Doordat een folder in meerdere delen is opgedeeld, ontstaat er meer ruimte voor tekst en beeld. Samen sparren over hoe een reclamefolder het meet effectief jouw boodschap over kan brengen? Neem vrijblijvend contact op.

Veel gestelde vragen over drukwerk laten maken

Grain denkt graag mee het in behalen van levertermijnen. Ook als het gaat om spoedopdrachten kan Grain diverse drukwerken maken. Neem vrijblijvend contact op om meer informatie te ontvangen over spoedopdrachten. 

Het is zeker mogelijk om drukwerk online te bestellen. Ons online drukwerk portaal heet: Drukstart en biedt de mogelijkheid om diverse drukwerken direct online te bestellen.

Samen iets moois maken? Wij zijn er klaar voor!