Mooi (druk-)werk maken!

Contact, advies, begeleiding en full-service. Wij zijn 100% jouw ‘externe’ collega voor de realisatie van ál je communicatie-middelen. Briefpapier, folders en flyers, adreskaartjes, posters en brochures.

Grain heeft de beste oplossing...

Je hebt een goed idee, nieuw product of je assortiment artikelen uitgebreid. Nu kun je natuurlijk op internet gaan zoeken op ‘drukkerij’ of ‘printen’. Of de drukker op de hoek eens bellen. Maar hoe weet je nu dat je de meest geschikte oplossing vindt voor jouw drukwerk? Moet het  in cmyk of in pms-kleuren gedrukt worden? Garenloos gebonden of juist geniet? Vragen waar je op een drukwerkdeal website niet direct het antwoord zult vinden. En de drukkerij verderop zal proberen je te verkopen wat hij zelf goedkoop kan drukken of produceren!

CMYK, digitaal of pantone?

Voor het inkopen van jouw gedrukte communicatie heb je een ‘vakidioot’ nodig die met jou meedenkt. Iemand die snapt dat het belangrijk is dat jóuw drukwerk op de beste, én goedkoopste, manier gemaakt gaat worden. Iemand die weet waarom pms-kleuren soms mooier zijn dan digitaal drukwerk. Welk papier jouw foto’s en illustraties het best tot hun recht laat komen. En een die het liefst alles perfect voorbereid en plant, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent: ondernemen!

bedrukt briefpapier

Briefpapier

boekjes en brochures drukken

Brochures

enveloopen met venster bestellen

Enveloppen

visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

flyer maken bollenstreek

Flyers

Posters

bloemencorso banners printen

Reclamedrukwerk

Grain Lisse

Midden in de Bollenstreek...

GRAIN heeft jarenlange ervaring in de grafische industrie. Op nationaal niveau, maar zeker ook in de regio. Onze klanten zijn o.a. gevestigd in Lisse, Hillegom, Rijnsburg, Sassenheim en Noordwijk. Ons uitgebreide netwerk van drukkerijen en afwerkingsbedrijven garandeert dat al jouw gedrukte uitingen professioneel en in topkwaliteit geproduceerd worden. En, niet onbelangrijk, stipt op tijd worden afgeleverd. Naast het feit dat het jouw enorm veel tijd scheelt, zorgen wij er altijd voor dat de beste prijs/kwaliteitsverhouding jou geld oplevert!

Meer weten? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek!