Het begint allemaal met een goed idee!

Wij denken met je mee over nieuwe promotionele acties. Ontwerpen alle voorkomende uitingen als advertenties, menu’s, inhouse signing en website afbeeldingen. Maar ook copywriting voor je drukwerk.

Grain geeft jouw merk een gezicht...

Jij bent goed in wat je doet. Je hebt (of begint) een onderneming om jouw vak of product op de markt te brengen. Daar gaat veel tijd en energie in zitten. Verkopen, voorbereiden, inkopen, produceren…

Om jouw onderneming of merk een gezicht te geven heb je ook promotionele uitingen nodig: een logo, een huisstijl, een advertentie en belettering van je bedrijfswagen of pand. Maar, heb je tijd om dat allemaal uit te zoeken? Wie moet het bedenken en ontwerpen? Wie moet het gaan drukken of produceren? Wat gaat het allemaal kosten? Hoe houd je de voortgang in de gaten, wordt het allemaal wel op tijd geleverd?

Verrassend origineel...

Voor het ontwerpen en bedenken van een nieuw logo of goede promotie heb je een grafisch vormgever nodig die met jou meedenkt. Iemand die snapt dat het belangrijk is dat jóuw onderneming of merk optimaal uit de verf komt. Die jouw enthousiasme en gedrevenheid kan omzetten in aansprekende beelden. Maar ook kan meedenken over de teksten en originele slogans. Iemand die je verrast met een originele invalshoek om jouw idee de juiste vorm te geven. 

Wij staan aan jouw kant...

GRAIN in Lisse heeft jarenlange ervaring in de grafische industrie. Op nationaal niveau, maar zeker ook in onze regio. Wij kunnen jouw onderneming, product of merk een (nieuw?) gezicht geven. Afhankelijk van jouw ideeën en wensen selecteren wij een grafisch vormgever, ontwerper of dtp-specialist. Ons uitgebreide netwerk van creatieven, drukkerijen en toeleveranciers garandeert dat al jouw uitingen professioneel en in topkwaliteit geproduceerd worden. Naast het feit dat het jouw enorm veel tijd scheelt, zorgen wij er altijd voor dat de beste prijs/kwaliteitsverhouding jou geld oplevert!

Natuurlijk kun je er voor kiezen om ons alleen het ontwerp of de vormgeving te laten verzorgen. Misschien heb je al een goede ontwerper/vormgever, of drukklare pdf-bestanden, en heb je alleen een betrouwbare en vakkundige producent nodig. Hoe dan ook: GRAIN staat altijd aan joúw kant!

Meer weten? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek!