Drukwerk begeleiding: Al je drukwerk in één hand!

Bij álle opdrachten voor nieuw drukwerk kiezen wij voor contact, advies, drukwerk begeleiding en full-service. Wij zijn 100% jouw ‘externe’ collega voor de grafische realisatie van ál je communicatie-middelen.

Het belang van drukwerk begeleiding

Drukwerk speelt, ondanks de toenemende digitalisering, nog stteds een belangrijke rol in de marketingmix van veel bedrijven. En hoewel sommigen bedrijven een interne DTP’er in dienst hebben, heeft het merendeel van de ondernemers begeleiding nodig bij hun drukwerk-projecten. Vooral als het gaat om complexered drukwerkprojecten of kwalitatief hoogstaand drukwerk. Of het nu gaat om verpakkingen, presentatiemappen, menukaarten of hele beursstands; soms is het fijn als er een professional meekijkt. Simpelweg om te voorkomen dat het proces fijn verloopt, het drukwerk op de juiste tijd en plaats wordt op- en afgeleverd en fouten voorkomen kunnen worden.

GRAIN helpt je met drukwerk begeleiding in het gehele traject. Van concept tot uitvoering. Wij verzorgen de vormgeving en drukvoorbereiding van ál jouw grafische uitingen.

Vervolgens selecteren wij de beste drukker of producent, zodat jij verzekerd bent van het allerbeste resultaat. En: wij houden constant de voortgang en productietijd in de gaten, zodat alles op tijd en correct geleverd wordt. Vertel ons je plannen en wij voeren het tot in de puntjes voor je uit!

Projectbegeleiding: samenwerken voor het perfecte resultaat

Voor het beheren van jouw gedrukte communicatie heb je een ‘duizendpoot’ nodig die met jou meedenkt. Iemand die snapt dat het belangrijk is dat jóuw onderneming of product optimaal uit de verf komt.

Door onze jarenlange ervaring weten we blindelings de weg te vinden naar de beste drukkerijen, zeefdrukkers, beletteraars, relatiegeschenkleveranciers en nog veel meer producenten. Wij kunnen een rol van betekenis spelen van het concept en de offerte, tot de materiaalkeuze en afwerking. We kijken samen naar de wensen en behoeften en kunnen vervolgens een advies geven op basis van kleuren, beelmateriaal en materiaalkeuze. Drukwerk begeleiding biedt niet alleen een kwalitatief voordeel maar kan ook flink schelen in de kosten.

De voordelen op een rij:

  • Eén sparringspartner gedurende het gehele proces
  • Grain kan desgewenst het totale proces of een deel ervan coördineren en begeleiden
  • Planning, kwaliteitsbewaking en kostenbeheersing in één hand 
  • Grain kan, dankzij een breed netwerk van vakmensen uit alle geledingen van ons werkgebied, externe diensten aanbieden en organiseren

Indruk maken met drukwerk

Met GRAIN Grafische Realisatie richten wij ons op het totaalpakket van marketing- en communicatiematerialen. Wij adviseren, kunnen de vormgeving verzorgen en de uiteindelijke productie (toegespitst op project en product). Van goed idee tot deurmat: GRAIN zorgt dat het goed geregeld wordt. Bel nu 0252-22 30 00 of mail: info@grain.nl

Toegang tot de modernste technieken en materialen

De ontwikkelingen binnen de drukwerkwereld volgen zich in snel tempo op. Gelukkig maar! Want het biedt eindeloze kansen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de inzet van QR-codes, AR (Augmented Reality) of het toepassen van herbruikbare materialen. Wij geloven in verantwoord ondernemen en doen er alles aan om de impact van onze activiteiten op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Wij werken bijvoorbeeld met duurzame materialen en milieuvriendelijke technieken. We helpen je dus graag verder met ‘out-of-the-box’ toepassingen en concepten.

Jarenlange ervaring

GRAIN heeft jarenlange ervaring in de grafische industrie en daarmee met drukwerk begeleiding. Op nationaal niveau, maar zeker ook in de regio. Wij kunnen jouw onderneming of merk een gezicht geven. Ons uitgebreide netwerk van drukkerijen en toeleveranciers garandeert dat ál jouw gedrukte uitingen professioneel en in topkwaliteit geproduceerd worden. Naast het feit dat het jouw enorm veel tijd scheelt, zorgen wij er altijd voor dat de beste prijs/kwaliteitsverhouding jou gewoon geld oplevert!

FAQ

Drukwerkbegeleiding is een dienst die bedrijven ondersteunt bij het realiseren van hun drukwerkprojecten. Dit omvat het begeleiden van de productie, de kwaliteitscontrole en de verzending van het eindproduct.

Drukwerkbegeleiding is belangrijk omdat het de kwaliteit, de tijdige levering en de efficiëntie van het drukwerkproject verhoogt. Bovendien garandeert het dat het eindresultaat aan de specificaties en wensen van de opdrachtgever voldoet.

Drukwerkbegeleiding zorgt voor een hoge kwaliteit door de productie van het drukwerk te begeleiden, continu te monitoren en bij te sturen waar nodig. Dit garandeert dat het eindproduct aan de specificaties en wensen van de opdrachtgever voldoet en van een hoge kwaliteit is.

  • Vermindering foutmarge: minder fouten betekenen minder herdrukken en tot minder drukafval.

  • Optimaliseren van het ontwerp: een goed ontwerp kan de productiekosten al aanzienlijk verlagen.

  • Besparing op drukkosten: keuzes voor papiersoort, papierdikte en afwerking hebben invloed op het uiteindelijke kostenplaatje. Een drukwerkbegeleider hier als geen ander in adviseren.

  • Tijdsbesparing: een drukwerkbegeleider heeft ervaring met het drukproces en kan zodoende zorgen voor een efficienter verloop.

Drukwerk laten maken? Maak nu een afspraak!