Wie doet jouw boodschappen?

Wij vertalen jouw promotionele boodschap in een aansprekend grafisch ontwerp. Van digitale banners, online mailings en posters tot brandbooks en moodboards.

Grain máákt jouw promotie

Je wilt een nieuw product introduceren of je gaat een evenement organiseren. Of gewoon meer klanten in je winkel of showroom. Nu moet alleen de boodschap nog overgebracht worden op jouw doelgroep. De vraag is hoe? Ga je een advertentie plaatsen, een spandoek laten maken of bedrukte gadgets uitdelen op straat? Misschien toch een opvallende banner plaatsen op je website? Of een promotieteam gehuld in bedrukte bedrijfskleding…

Presentatie op een vakbeurs...

Duurzaam of goedkoop

Bij het inkopen en produceren van promotiematerialen is het belangrijk dat de kwaliteit en prijs aansluiten bij het doel. Als het een langdurige promotie is heb je duurzame materialen nodig. Voor een kortstondige actie kun je kiezen voor de goedkoopste oplossing. Laat een speciale actie vormgeven in opvallende kleuren met pakkende illustraties en beelden! Zorg ervoor dat de oplages kloppen met de looptijd van je campagne.

Raambelettering...

Professioneel advies

GRAIN kan je adviseren in de strategie van je campagne. De diverse uitingen vormgeven en drukklare bestanden aanleveren. Ons uitgebreide netwerk van leveranciers, drukkerijen en fabrikanten garandeert dat al jouw promotionele uitingen professioneel en in topkwaliteit geproduceerd worden. En niet onbelangrijk: stipt op tijd worden afgeleverd. Naast het feit dat het jouw enorm veel tijd scheelt, zorgen wij er altijd voor dat de beste prijs/kwaliteitsverhouding jou geld oplevert!

Bel: 0252 – 22 30 00 of mail: info@grain.nl

Wij geven ook vorm aan jóuw boodschap, op papier of digitaal. Maak een afspraak!