Al jouw drukwerk in één hand!

Bij álle opdrachten kiezen wij voor contact, advies, begeleiding en full-service. Wij zijn 100% jouw ‘externe’ collega voor de realisatie van ál je communicatie-middelen.

Grain houdt het overzicht...

Om jouw onderneming, organisatie of merk een gezicht te geven heb je gedrukte promotionele uitingen nodig: een huisstijl, folders, posters of brochures en belettering van je bedrijfswagen of pand. Maar, heb je tijd om dat allemaal uit te zoeken? Wie moet het bedenken en ontwerpen? Wie moet het gaan drukken of produceren? Wat gaat het allemaal kosten? Hoe houd je de voortgang in de gaten, wordt het allemaal wel op tijd geleverd?

Projectbegeleiding...

Voor het beheren van jouw gedrukte communicatie heb je een ‘duizendpoot’ nodig die met jou meedenkt. Iemand die snapt dat het belangrijk is dat jóuw onderneming of product optimaal uit de verf komt. Daarnaast heb je een drukker nodig die jouw promotionele drukwerk kan maken. Een leverancier van belettering en signage. Iemand die je ontwerpen op tijd aanlevert bij de drukkerij. En die altijd de hele voortgang onder controle houd, zodat jij je kunt concentreren op waar jij goed in bent: ondernemen!

Jarenlange ervaring...

GRAIN heeft jarenlange ervaring in de grafische industrie. Op nationaal niveau, maar zeker ook in de regio. Wij kunnen jouw onderneming of merk een gezicht geven. Ons uitgebreide netwerk van drukkerijen en toeleveranciers garandeert dat ál jouw gedrukte uitingen professioneel en in topkwaliteit geproduceerd worden. Naast het feit dat het jouw enorm veel tijd scheelt, zorgen wij er altijd voor dat de beste prijs/kwaliteitsverhouding jou gewoon geld oplevert!

Meer weten? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek!