Al je drukwerk in één hand!

Bij álle opdrachten voor nieuw drukwerk kiezen wij voor contact, advies, begeleiding en full-service. Wij zijn 100% jouw ‘externe’ collega voor de grafische realisatie van ál je communicatie-middelen.

Grain houdt het overzicht

Om jouw onderneming, organisatie of merk een gezicht te geven heb je gedrukte promotionele uitingen nodig: een huisstijl, folders, posters of brochures en belettering van je bedrijfswagen of pand. Maar, heb je tijd om dat allemaal uit te zoeken? Wie moet het bedenken en ontwerpen? Wie moet het gaan drukken of produceren? Wat gaat het allemaal kosten? Hoe houd je de voortgang in de gaten, wordt het allemaal wel op tijd geleverd?

GRAIN helpt je in het gehele traject. Van concept tot uitvoering. Wij verzorgen de vormgeving en drukvoorbereiding van ál jouw grafische uitingen.

Vervolgens selecteren wij de beste drukker of producent, zodat jij verzekerd bent van het allerbeste resultaat. En: wij houden constant de voortgang en productietijd in de gaten, zodat alles op tijd en correct geleverd wordt. Vertel ons je plannen en wij voeren het tot in de puntjes voor je uit!

Drukwerk maken, maar dan goéd...

Met GRAIN Grafische Realisatie richten wij ons op het totaalpakket van marketing- en communicatiematerialen. Wij adviseren, doen de vormgeving en  de uiteindelijke productie (toegespitst op project en product). Van goed idee tot deurmat: GRAIN zorgt dat het goed geregeld wordt. Bel nu 0252-22 30 00 of mail: info@grain.nl

Projectbegeleiding

Voor het beheren van jouw gedrukte communicatie heb je een ‘duizendpoot’ nodig die met jou meedenkt. Iemand die snapt dat het belangrijk is dat jóuw onderneming of product optimaal uit de verf komt. Daarnaast heb je een drukker nodig die jouw promotionele drukwerk kan maken. Een leverancier van belettering en signage. Iemand die je ontwerpen op tijd aanlevert bij de drukkerij. En die nauwgezet de voortgang onder controle houdt, zodat jij je kunt concentreren op waar jíj goed in bent: ondernemen!

Jarenlange ervaring

GRAIN heeft jarenlange ervaring in de grafische industrie. Op nationaal niveau, maar zeker ook in de regio. Wij kunnen jouw onderneming of merk een gezicht geven. Ons uitgebreide netwerk van drukkerijen en toeleveranciers garandeert dat ál jouw gedrukte uitingen professioneel en in topkwaliteit geproduceerd worden. Naast het feit dat het jouw enorm veel tijd scheelt, zorgen wij er altijd voor dat de beste prijs/kwaliteitsverhouding jou gewoon geld oplevert!

 

Drukwerk laten maken? Maak nu een afspraak!