Na 30 jaar wordt de NEE/JA EN DE NEE/NEE sticker digitaal!

Reclamefolders

Vanaf komend jaar (we zijn er vroeg bij) vindt de registratie van ieder huishouden om wel of geen reclamefolders te ontvangen digitaal plaats. De brievenbussticker verdwijnt hiermee, na 30 jaar, uit het straatbeeld.

Geef precies aan wat je wil ontvangen

Waar je nu nog naar de gemeente moet voor een sticker om folders te kunnen ontvangen, wordt het voor de consumenten een stuk makkelijker gemaakt. Je kunt namelijk straks digitaal precies aangeven wat je wanneer wil ontvangen via inmijnbus.nl. Ben je net verhuisd, dan wil je misschien graag de woonfolders bekijken, maar op een later moment juist niet. Zo kies je dus precies welke folders je krijgt en belandt niet alles in de papierbak.

Minder ongelezen folders in de papierbak, efficiƫnte marketing!

De verwachting is dat dit nieuwe digitale systeem een impuls geeft aan de vermindering van ongelezen folders en ongeadresseerd drukwerk. Dat betekent minder drukwerk dat ongelezen in de papierbak verdwijnt. En dit is ook goed voor de ondernemers. Die weten dat de folders die zij verspreiden bij potentiele klanten ook gewenst zijn en gelezen worden. Een hele gerichte manier van reclame maken dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *