Opvallen met jouw bedrijf op een evenement of beurs?

Het evenementenseizoen in Nederland start traditiegetrouw rond Pasen en loopt eind september ten einde. Na twee magere jaren, staan er in 2022 weer evenementen en beurzen op de planning. Alle coronabeperkingen zijn opgeheven! Een mooi moment om als bedrijf op te vallen bij mogelijke klanten dit kan je dan ook op verschillende manieren doen. Wil je meer weten over hoe je goed op kan vallen op een evenement? Lees hieronder dan snel verder.

Waarom gebruik maken van promotiemateriaal?

Bijna ieder bedrijf maakt wel eens gebruik van promotiemateriaal om goed op te vallen tussen alle andere bedrijven die allemaal de aandacht van de consument proberen te trekken. Op evenementen zijn alle aanwezige bedrijven vaak van plan om nieuwe klanten binnen te halen en willen dan ook allemaal het maximale uit het evenement halen.

Welk promotiemateriaal kan ik gebruiken op evenementen en beurzen?

Als je met jouw bedrijf op een evenement staat, dan kan je hiervoor promotiemateriaal aanschaffen. Omdat je wilt opvallen kan je bij Grain posters, mastvlaggen, beachvlaggen, spandoeken, peesdoeken en frames, bedrukte promotieborden, stoep-borden, bedrukt textiel, bedrukte counters of beurswanden en nog meer soorten presentatiemateriaal bestellen met jouw logo. Zo weet je zeker dat de voorbijgangers jouw stand op het evenement zullen zien. Als je een leuke indruk wilt achterlaten kan je ook gebruik maken van stickers of visitekaartjes.

Wat past het best bij mij?

Voor ieder bedrijf is promotiemateriaal uniek, maar wel moet je kijken naar wat er bij jou past. Je wilt natuurlijk wel vasthouden aan je huisstijl en de kernwaardes van je bedrijf. Het is dan ook een goed idee om deze mee te nemen wanneer je nadenkt over het aanschaffen en ontwerpen van promotiemateriaal. Zo weet je dan ook zeker dat je de juiste uitstraling en indruk achterlaat!

GRAIN is jouw drukwerk leverancier: Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Drukwerk is maatwerk, we maken graag tijd voor je om te bespreken wat de beste opties voor je zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *