Reclame maken voor Winkel of Speciaalzaak

Bij Goodnight Slaapkamers!

Al ruim 25 jaar is Goodnight Slaapkamers de grootste slaapkamer van Nederland. De speciaalzaak aan de Spaarneweg 18 op Woonboulevard Cruquius Plaza is inmiddels uitgegroeid tot een begrip.
Met een toonzaal van 3 etages en een oppervlakte van 5.000 m² met tientallen smaakvolle up-to-date slaapkamerstudio’s durft de grootste slaapkamerspeciaalzaak van Nederland te garanderen voor iedere slaapkamer en slaapkamerwens een oplossing in huis te hebben.

En Grain maakt het overal zichtbaar.

Inmiddels al vele jaren onze trouwe relatie: voor Goodnight Slaapkamers mogen wij met plezier de promotionele uitingen vormgeven. Van de grootformaat gevelbelettering tot de advertenties in streek- en weekblad. Maar ook helpen we bij de online zichtbaarheid en de belettering van bedrijfswagens en reclameborden langs de sportvelden in de regio. Op deze pagina enkele voorbeelden van promotie acties en advertenties.

Voor elke aanbieding of reclame campagne kunnen we een originele, pakkende advertentie ontwerpen en drukklaar uitleveren.

Ook een advertentie laten maken? Neem nu contact op: 0252 – 22 30 00 of stuur een berichtje: info@grain.nl

We hebben een erg goede week gehad en heel veel reactie op de hele campagne. Veel mensen zijn geweest en zeiden: ‘jullie zijn goed zichtbaar overal’.

Zelfs klanten die nog nooit van ons gehoord hadden (we hadden een keer in een ander gebied geadverteerd) hebben dit weekend een nieuw bed gekocht. Al met al een zéér sterke campagne! Ik ben er ontzettend blij mee en de resultaten zijn er.

Ronny Grimbergen

Goodnight Slaapkamers

advertentie-ontwerp-voor-magazine-spread

Ook een advertentie maken? Bel 0252-223000 voor een persoonlijk gesprek!