Gepersonaliseerd drukwerk boekt meer resultaat!

Drukwerk personaliseren is een marketingtrend die veel voorkomt in de directe klantenbenadering, bijvoorbeeld via direct mail. Maar niet alleen via de e-mail is dit een benadering met veel respons. Ook in drukwerk boekt personaliseren meer resultaat.

Meer resultaat met gepersonaliseerd drukwerk

Zo is er bewezen dat gepersonaliseerd drukwerk en persoonlijk communiceren meer resultaat oplevert in vergelijking met campagnes waarin een niet gepersonaliseerde uiting naar voren komt. Bij 1 op 1 marketingcampagnes is de respons vier keer zo hoog. Consumenten voelen zich meer aangesproken wanneer ze drukwerk ontvangen wat op hen is afgestemd en kopen maar liefst 41% meer van retailers wanneer ze gepersonaliseerde berichten van hen ontvangen. Volgens een recent onderzoek wil de meerderheid van consumenten graag gepersonaliseerde boodschappen en aanbiedingen van merken ontvangen.

Hoe zie jij het voor je?

Drukwerk personaliseren is een secuur klusje en dit klusje nemen we graag voor je uit handen. Het enige wat wij van jou nodig hebben is een voorbeeld bestand van hoe jouw personalisatie eruit moet komen te zien. Je kunt denken aan het personaliseren van drukwerk op allerlei manieren: logo’s, afbeeldingen, stukken tekst en meer.

Hulp nodig bij het personaliseren van jouw drukwerk? GRAIN denkt graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *