Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Lees onze nieuwsbrief op je computer of mobiele telefoon

We verstuurden onlangs onze nieuwsbrief met ons belangrijkste nieuws en mooie opdrachten die wij voor onze klanten mochten realiseren. Een kijkje achter de schermen bij Grain in Lisse!

We keken onder andere even terug op de afgelopen tijd. Tot begin dit jaar was het woord ‘Corona’ bij ons synoniem voor gezelligheid, vrijheid, samenzijn, klinken en proosten. Onder het genot van een ‘happie en sappie’ op terras, strand of aan de toog, met vrienden genieten. Een zonnig biertje in een uitdagende fles plus partje citroen. Hoe anders is dat nu: we denken nu aan ‘lock-down’, thuiswerken, mondkapjes en de 1,5 meter samenleving. Dat is andere koek.

Deze tijd vraagt om aanpassingen en daar zijn we dan ook druk mee bezig. We leveren bijvoorbeeld kuchschermen (hét woord van 2020 als je het ons vraagt!), bedrukte mondkapjes en andere geprinte materialen om het werk zo veilig mogelijk te maken.

Wil je ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en wil je een inkijkje in ons bedrijf? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via het formulier onderaan de website!

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *