Sponsor van de wedstrijdbal bij FC Lisse

Afgelopen zaterdag waren wij de trotse balsponsor van de wedstrijd tussen FC Lisse en SteDoCo. FC Lisse wist de bezoekers op eigen veld met 3-1 te verslaan. Een mooie afsluiting van de Lissesche feestweek!

Mooi resultaat

De overwinning leverde een mooie tweede plek op de huidige ranglijst op. Na zeven wedstrijden staat de formatie uit Lisse vier punten achter op Sparta Nijkerk dat de koppositie in handen heeft met 17 punten. Aanstaande zaterdag treedt de ploeg om 14:30 uur aan tegen VV Staphorst.

Hechte band

Sinds jaar en dag bestaat er al een hechte band tussen GRAIN Grafische Realisatie en FC Lisse. “De man achter GRAIN is Gerrit Valk en geen onbekende. Als gerespecteerd lid van de sponsorcommissie was Gerrit o.a. de animator, ontwerper en drijvende kracht achter actie #Samenzijnwefclisse, de bemoedigende geste van FC Lisse aan zijn trouwe sponsors tijdens de eerste corona-golf. Deze keer is Gerrit sponsor van de wedstrijdbal. Het getuigt opnieuw van een groot hart voor FC Lisse.” zo schrijft de Bollenstreekclub op haar website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *