Online drukwerk bestellen én laten ontwerpen

Online drukwerk bestellen (1)

Elke ondernemer krijgt ermee te maken; drukwerk bestellen. Of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, roll-up banners of folders. Fysieke contactpunten helpen de klant, het bedrijf en daarmee indirect ook jezelf. Ondernemers en ontwerpers vinden dan ook steeds nieuwe manieren om hun boodschap over te brengen. Zo kan drukwerk tegenwoordig zelfs voorzien worden van hulpmiddelen zoals AR en Qr-codes. Daarmee vervaagt de grens tussen online en offline. En dat is een hele gave ontwikkeling!

Bedrijven zien dus alom kansen en in de praktijk worden die kansen ook volop benut. Toch zitten veel bedrijven met het designen of printen in hun maag. Niet altijd is er een DTP’er of vormgever aanwezig binnen het bedrijf, die het project op zich kan en wil nemen. En daar komen wij in beeld. Wij hebben 30 jaar ervaring in het begeleiden van drukwerkprojecten en hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd van vormgevers, drukkers en producenten. Zie het als een externe projectmanager met alle benodigde kennis en kunde. Handig, toch?

Drukwerk laten ontwerpen

Drukwerk kan daadwerkelijk voor je werken. Mits goed uitgedacht en vormgegeven. En dat is een vak. Een goede DTP’er / vormgever kijkt naar het gewenste doel en gebruikt inzichten en ervaringen om het vervolgens om te zetten in een passend design. Grain kan deze hele ontwerpfase uit handen nemen. We houden korte lijnen met jou als ondernemer, waardoor we snel kunnen schakelen. Middels een vlotte samenwerking ben je snel geholpen met het juiste, unieke drukwerk.

Drukwerk laten drukken

Nadat het drukwerk is opgemaakt dient het nog gedrukt te worden. Bij visitekaartjes, folders of roll-up banners kan een bedrijf gemakkelijk en snel gebruik maken van online bestelplatformen zoals Drukstart. Maar soms heeft een project drukwerkbegeleiding nodig. Denk aan advies, een check op de kwaliteitseisen en het uitzoeken van de beste uitvoerder voor jouw uitvraag. Op die manier worden fouten vermeden en kan het gehele project uit handen worden genomen.

Eén contactpersoon voor al jouw drukwerk

Wat in veel gevallen wordt gezien als het grootste voordeel, is het hebben van één contactpersoon voor al je drukwerkprojecten. Of dat nu op reguliere basis is of voor een eenmalig project; je kan altijd bij diezelfde persoon terecht voor al je vragen en updates. In dit geval bij Gerrit, eigenaar van Grain Grafische Realisatie. Voor die keren dat een contactpersoon niet nodig is, kan je ook gewoon direct online drukwerk bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *